Stanley
Stella

We produceren hippe, duurzame kleding die tot in de puntjes is afgewerkt. We bieden je kleding van topkwaliteit met de beste maatverhoudingen op de markt en een breed kleurengamma. Met meer dan 180 stijlen en 100 trendy kleuren kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. 

Alle kledingstukken uit de Stanley/Stella-collectie zijn volledig te personaliseren, daar houden we rekening mee vanaf de eerste schetsen tot het uiteindelijke naaiwerk. Ze hebben geen merklabels en zijn ontworpen om geheel naar eigen wens en ontwerp door jou te worden bedrukt (opdruk, borduurwerk)

Over Stanley Stella

Sinds de lancering in 2012 heeft STANLEY/STELLA zich gericht op eenvoud, met de nadruk op de essentie van het kledingstuk. De drijvende kracht van de oprichter Jean Chabert is het doorbreken van codes, om de perceptie van de textielindustrie te veranderen.

Made differently
Het produceren van ecologisch verantwoorde, moderne kleding met respect voor mens en planeet is een integraal onderdeel van onze waarden. We werken uitsluitend met 100% biologisch en GOTS-gecertificeerd katoen en gerecyclede materialen zoals modal en gerecycled polyester.

Onze gehele productieketen is gecertificeerd door diverse onafhankelijke instanties en voldoet aan verschillende normen.

Check it out!

Stanley Stella